top of page
Scrolla ner istrukörsutbildning
DSC07457.jpg

Bli företagsvän för ungas psykiska hälsa

Vi vill skapa nära relationer med företag som också vill investera i tydliga insatser för unga människors psykiska hälsa. Vill ditt företag bli en av dem? Som tack skräddarsyr vi bland annat en workshop i hästunderstödd ledarutveckling åt er och dukar upp långbord i stallgången för AW i sällskap med hästarna. Vårt sponsor program är mycket generöst och bygger på delaktighet och engagemang med det gemensamma målet att stötta unga att må bättre.

Som företagsvän till oss möjliggör ni att fler unga kan ta del av våra hästunderstödda program kostnadsfritt. I samarbete med organisationer kan vi ta emot grupper till oss genom er hjälp. Ert engagemang möjliggör helt enkelt att vi kan erbjuda våra hästunderstödda program till dem gratis. 

VÄLKOMMEN IN I GÄNGET
Delaktighet är viktigt. Vi vill att du som sponsor ska kunna följa vad som händer hos oss och hur vi tillsammans arbetar för att sprida ljus och framtidstro till unga människor i svåra livssituationer genom hästuderstödda instaser. Som företagssponsor får du:

TERAPIHÄST

En "egen" terapihäst som ni får lära känna och som innehar ert  företagsnamn inristat på en vacker guldplakett på boxdörren.

WORKSHOP LEDARUTVECKLING UPP TILL 8 PERSONER

En skräddarsydd ledarskapsworkshop för er tillsammas med hästarna och Kaja Michelson som har gedigen internationell erfarenhet som ledarskapskonsult inom hästunderstödd coaching med kunder från banker, företag, organisationer, samfund och konsultsammanslutningar mfl.

FRUKOSTSEMINARIE ELLER FÖRELÄSNING

Frukostseminarie eller föreläsning på Häståkeriet eller på ert kontor där
ni kan samla all personal och bjuda in gäster.

 

AW I STALLGÅNGEN I SÄLLSKAP AV HÄSTARNA UPP TILL 25 PERSONER

AW där ni kan bjuda in era nyckelkunder, styrelsemedlemmar och personal till en extraordinär och minnesvärd upplevelse där vi dukat upp långbord för AW i den charmiga atmosfären i Häståkeriets stall i närvaro av hästarna. Ni får veta mer om hur just er sponsorhäst bidragit till ungdomarna och träffa de andra hästarna i stallet. Eventet startar med en 30 minuters föreläsning av Kaja Michelson om stresshantering och hästarnas unika förmåga att fungera resurs för hälsa och välmående till cava och snacks.

 

NYHETSBREV

Ni får ett inspirerande nyhetsbrev 2 ggr per år med historier om vad er häst har bidragit med under året på temat stärka ungas psykiska hälsa som ni kan använda i nyhetsbrev till kunder, personal mm (i juni innan semestern och innan jul).

OMNÄMNDA I HÄSTÅKERIETS 

Ni blir omnämnda som sponsor i Häståkeriets nyhetsbrev till 3500 adressater.

 

SOCIAL MEDIA

Ni blir omnämnda som sponsor på Facebook och Instagram med 2000 – 4000 följare.

 

PRESENTATION MED LOGOTYPE PÅ HASTAKERIET.SE 

Logotype, presentation av er sponsorhäst samt ert engagemang i att stärka unga människors psykiska hälsa på hastakeriet.se.

BOKEN ALMA & ATMAN

5 gratis exemplar av boken Alma & Atman och förmånen att kunna köpa boken med tillhörande utbildningsmaterial till inköpspris. 


Nyfiken? Kontakta Häståkeriets Partner & PR ansvarig: Sassa Wöhrmann-Hill 

teambuilding med häst
collage med bilder från ledarskapsworkshop
loggakursgard.png
bottom of page