Integritetspolicy

På Häståkeriet lagrar och behandlar vi personuppgifter om dig för att kunna ge dig bästa möjliga service. Det primära sättet vi samla in personuppgifter på, är när du som kund besöker vår webbplats, köper och/eller bokar någon av våra tjänster, skriver upp dig på en väntelista, eller dylikt.

 

När du besöker Hastakeriet.se samlar vi in uppgifter som skickas från din enhet – dator, mobil eller läsplatta. Det kan vara uppgifter om din enhets IP-adress, enhetstyp, besökets längd, geografisk plats, preferenser eller information omkring ditt användande av Hastakeriet.se. Dessa personuppgifter samlas också in via cookies och spårning av URL:er. Uppgifterna samlas in och anonymiseras i analysprogrammet Google Analytics. Det gör vi för att kunna ge dig en bra användarupplevelse varje gång du handlar hos Häståkeriet.

 

När du handlar på vår sida är det ofta nödvändigt att samla in lite data om dig. Vilken information som samlas in och behandlas varierar från gång till gång. Vi samlar vanligtvis in basinformation såsom namn, adress, e-post, telefonnummer, finansiell information, IP-adress, samt övrig information som är nödvändig för att Häståkeriet ska kunna leverera den service och den beställning som du gjort.

 

När du köper ett presentkort hos oss använder vi dina personuppgifter för att skicka en bekräftelse och din valda present till dig. Det skickas till den e-postadress som uppgavs när du genomförde ditt köp. Om du väljer att ange mottagarens adress, så att vi kan skicka upplevelsen direkt till mottagaren, sparas den informationen tillsammans med data om din order.

 

Häståkeriet sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt och tillåtet enligt vid tiden gällande lagstiftning om behandling av personuppgifter. Dina uppgifter lagras och används även när det är nödvändigt för att kunna följa juridiska skyldigheter och genomdriva våra avtal.

Häståkeriet är skyldiga att skydda dina personuppgifter. Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förlust, förstörelse och avslöjande av dina personuppgifter från privatperson eller organisation, eller att de behandlas i strid mot lagen.

I samband med köp lagras identitets- och transaktionsuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning vid tillfället. Om din information är felaktig, ofullständig eller irrelevant har du rätt att få den rättad eller raderad.

Om du vill skicka in ett klagomål gällande vår behandling av personuppgifter ska du kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114 104 20 Stockholm, besöksadress: Drottninggatan 29, plan 5, Stockholm, tel. 08-657 61 00, e-post: imy@imy.se