top of page

Regler & villkor

Avbokningsregler

Om avbokning sker 14 dagar innan din aktivitet får du alla pengar tillbaka. Därefter kan du få aktiviteten tillgodo inom 6 månader mot uppvisat läkarintyg. Ingen återbetalning utgår. Du får tillgodo en aktivitet motsvarande det belopp du har handlat för (vissa ridturer är säsongsbaserade och vi kan inte garantera att du kan rida samma slags tur som du avbokat). 

Avbokningen sker via mejl till bokning@hastakeriet.se. Säkerställ att du får en bekräftelse på att avbokningen är mottagen.

Ridnivå

Turledaren förbehåller sig rätten att neka dig din ridtur (utan ersättningskrav) i de fall du angett en felaktig ridnivå.

 

Maxvikt

Turledaren förbehåller sig rätten att neka dig din ridtur (utan ersättningskrav) i de fall du angett felaktig vikt och det är uppenbart att din faktiska vikt överstiger angiven maxvikt.

Om olyckan skulle vara framme

På Häståkeriet sätter vi alltid säkerheten för våra kunder och hästar i första rum. Men det är ändå viktigt att vara medveten om att all ridning och hästhantering sker på egen risk.

Regler för ridskolan

Ridskoleterminen är bindande när terminen startat, dvs terminsavgift betalas ej tillbaka vid uppsägning.

Uppsägning av plats i ridskolan görs via mejl till bokning@hastakeriet.se. Säkerställ att du får en bekräftelse på att avbokningen är mottagen.

Uterittsgrupper och kurser

Om avbokning sker 14 dagar innan din aktivitet får du alla pengar tillbaka, därefter är kursen bindande och inga pengar återbetalas vid uppsägning av plats. Ingen igenridning vid uteblivet tillfälle sker.

bottom of page