Regler & villkor

Avbokning

Avbokning ska göras senast 2 veckor innan aktiviteten, därefter ingen återbetalning.

 

Vid avbokning 2 veckor innan aktivitet återfås summan utöver bokningsavgiften på 500 kr/pers (bokningsavgiften återfås ej).

Avbokning pga sjukdom samma dag ska göras senast kl 7.30 den bokade dagen. Läkarintyg krävs och gäller endast för den person som intyget är utställt på. Den "sjuke" kan då få ridningen tillgodo i 2 månader i mån av restplats d.v.s. höra av sig dagen innan om platstillgång. Gryningsritt senast 10 timmar innan.

 

Om du behöver avboka din aktivitet samma dag som aktiviteten är schemalagd måste du ringa 0736 636008, ej sms. I alla andra fall görs avbokningen via epost: bokning@hastakeriet.se. Säkerställ att du får en bekräftelse på att avbokningen är mottagen.

Ridnivå

Turledaren förbehåller sig rätten att neka dig din ridtur (utan ersättningskrav) i de fall du angett felaktig ridnivå.

 

Maxvikt

Turledaren förbehåller sig rätten att neka dig din ridtur (utan ersättningskrav) i de fall du angett felaktig vikt och det är uppenbart att din faktiska vikt överstiger angiven maxvikt.

.

Om olyckan skulle vara framme

På Häståkeriet sätter vi alltid säkerheten för våra kunder och hästar i första rum. Men det är ändå viktigt att vara medveten om att all ridning och hästhantering sker på egen risk.

Regler för ridskolan

Ridskoleterminen är bindande när terminen startat dvs terminsavgift betalas ej tillbaka om det inte finns en ersättare i vår kö som vi kan överlåta platsen till. I det fallet betalar vi tillbaka terminsavgiften med ett avdrag på1.000 kr.  Du kan överlåta platsen till annan person på samma ridnivå utan kostnad. Uppsägning av plats i ridskolan görs skriftligen till epost bokning@hastakeriet.seSäkerställ att du får en bekräftelse på att avbokningen är mottagen.


Tel: 073-663 60 08. OBS! Går ej att skicka sms.