top of page
gärdet_kaknästorn_gryning.jpg

Turridning

Välkommen till en fantastisk hästupplevelse hos oss på Häståkeriet. Du kan läsa mer om respektive tur nedan. Alla bokningar görs här på hemsidan, även gruppbokningar.


Bra att veta innan bokning
- Maxvikt 85 kg
- Åldersgräns på turridning 15 år (om inget annat anges)
- Hjälm & säkerhetsväst finns för utlåning

 -Alla deltagare förväntas vara på plats 45 min innan utsatt ridtid

Avbokningsregler

Läs avbokningsreglerna innan du bokar. Turledaren har rätt att neka ryttare om de anser att ryttaren utgör en säkerhetsrisk och inte innehar den ridvana hen angett vid bokningen

Betala med värdebevis

Live-It eller Truestory
Om du har värdebevis från Live-It eller Truestory anger du detta enligt instruktioner vid bokning.
Välj "Manuell betalning" som betalningsalternativ.

Epassi Friskvård

För att använda din friskvård hos oss registrerar du först köpet i din Epassi-app, läs mer om hur det fungerar här. Därefter genomför du bokningen hos oss enligt instruktionerna. Välj "Manuell betalning" som betalningsalternativ.

Gruppbokningar
Vi tar emot gruppbokningar på de turer som ligger presenterade i bokningssystemet. Det gäller att vara ute i god tid då platserna går åt fort. Innan du bokar behöver du säkerställa dig om att önskat antal platser finns lediga på den tur du vill boka.

Gör så här: 1. Välj den tur och det datum du vill boka. Du kan läsa mer om våra olika turer och aktuella datum genom att klicka på respektive tur nedan. 2. Säkerställ att rätt antal lediga platser finns tillgängliga genom att scrolla längst ner på denna sida till schemaöversikten. 3. Boka genom att klicka på knappen "boka nu". 4. Fyll i bokningsuppgifter genom att först välja antal deltagare. Om detta val saknas har du tyvärr valt en tur med för få platser för det antal personer du vill boka för. 5. Betala för samtliga deltagare på turen. Bokningsbekräftelse kommer på angiven mejl. 6. Samma avbokningsregler gäller för gruppbokningar som för individuella bokningar.

DSC06502 kopiera.jpg

Djurgårdsritt - Nybörjare/Vana

På denna lugna tur ger vi oss ut för att uppleva vackra Kungliga Djurgården. Ryttare av alla ridnivåer är välkommna!

Turridningsschema

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
bottom of page