top of page

lör 04 maj

|

Östermalm

LÖR - SÖN INRE HÄLSA (TVÅ DAGARS RETREAT)

Vad behöver du släppa taget om? Vad vill du välkomna in i ditt liv? Välkommen till vår stressfria oas på Djurgården där du lär dig mer om ditt stress-, prestation-, & trygghetssystem, utövar skön medicinsk yoga och gör transformerande livscoachingövningar tillsammans med hästarna.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
LÖR - SÖN INRE HÄLSA (TVÅ DAGARS RETREAT)
LÖR - SÖN INRE HÄLSA (TVÅ DAGARS RETREAT)

Tid och plats

04 maj 2024 10:00 – 05 maj 2024 18:00

Östermalm, Greve von Essens väg 59, Stockholm, Sweden

Gäster

Om evenemanget

HELGRETREAT FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR

Vad behöver du släppa taget om? Vad vill du välkomna in i ditt liv? Välkommen till vår stressfria oas på Djurgården där du under två dagar lär dig mer om ditt stress-, prestation-, & trygghetssystem, utövar skön medicinsk yoga , lär dig om andningens påverkan på hälsa och välmående och gör transformerande livscoachingövningar tillsammans med hästarna. 

I samvaro med hästarna fördjupar du kontakten med nuet och sätter riktning för vad du vill för dig själv. Modern hjärnforskning visar att när vi tränar vår självmedkänsla stärks vår psykiska hälsa, stresspåslaget i hjärnan balanseras och vi mår bättre på alla plan. Hästarnas fysiska närvaro och övningarna hjälper till med detta. Weekend Retreatet erbjuder även viktiga kommunikationsnycklar för att förstå sig själv och sina medmänniskor bättre. Du får också prova ett spännande och banbrytande coachingverktyg för stresshantering, där du via digitala markörer får direkt återkoppling på skärmen hur dina stressmönster ser ut i realtid - Insikter du sedan använder i övningarna tillsammans med hästarna. Varmt välkommen till en fantastisk weekend på Djurgården. 

* Övningar med hästarna sker främst från marken, ingen traditionell ridning.

* Vissa livscoaching övningar ger deltagarna möjlighet (om man vill) att sitta upp på hästen barbacka (utan sadel).

* fm/Em fika & unch ingår! 

Lördag: 10 - 18. På lördagen avslutar dagen med AW (Bubbel & alkoholfritt) på stallbacken.

Söndag: 10 - 16. På Söndagen avslutar dagen med en promenad med hästarna på djurgården.

SÅ HÄR SÄGER DELTAGARE FRÅN TIDIGARE WORKSHOPS:

"Tack för en toppendag! Ro, harmoni och beröring. Många poletter som trillade ner. Jag vill absolut rekommendera Inre Hälsa Retreatet! Perfekt att även kunna ta med/rekommendera till vän som inte rider men som vill utforska vad närhet till djur gör för vår hälsa både i praktik och teori och hur vi kan jobba med oss själva med häst och andning som verktyg".

"Inre Hälsa Retreatet: Lyxig, varm, välbehövlig, underbar. Kände mig oerhört omhändertagen. Det berörde mig starkt att komma vidare från rädsla till mod och avslappning med hästarna. Jag vill rekommendera denna fantastiska upplevelse; både att få verktyg för bättre andning och avslappning, att diskutera vad stress gör med oss och sedan framförallt – att få vara med hästarna. Wow!"

"Det var en helt fantastisk dag, kunde inte ha önskat mig bättre. Jättegod lunch och superfika med hästarna i bakgrunden - Så mysigt! Det som berörde mig mest var att bara vara med hästarna och ha dina ord med mig".

"Min övergripande upplevelse av dagen är att detta var något väldigt annorlunda. En liten "oas" där vi fick möta fantastiska hästar och umgås med dem helt utan krav. Det var en skön känsla!"

"Det kändes så äkta och vi var där på hästarnas villkor. Det finns så mycket med djuraktiviteter som är stressigt, "kommersiellt" och inte för djurens bästa. Jag fick också arbeta ordentligt med mig själv och kom till flera större insikter som jag tar med mig och jobbar vidare på".

"Min största behållning av dagen var...att få vara nära hästarna och "dela" tunga känslor med dem - ingen som analyserar, tycker, dömer. Bara ett fantastiskt djur som finns där!"

"Min största behållning av dagen var lugnet, självinsikt, lärande och så klart hästarna. Jag skulle vilja rekommendera workshopen till alla som behöver avkoppling, stanna upp och tänka till och vill vara nära hästar som terapi"

"Härligt att komma till den fina avkopplande miljön på Häståkeriet. Bra övningar, skön medicinsk yoga, god mat och vilka personliga fina hästar. Mysigt att sitta inne i regnet med alla ljus och när vi kom ut hade det slutat regna. Du är en klippa! Hoppas innerligt att Häståkeriet blir kvar länge".

"Underbart och otroligt välgörande!"

"Ett dagsretreat i ordets sanna bemärkelse. Helande, läkande och inspirerande!"

"En så välkomnande känsla med smoothie, frukt och bär!"

"Rekommenderar gärna! Många med mig verkar vilja vara samman med hästar, bekanta sig med dem, lära känna deras väsen och få kraft utifrån dessa möten".

*Kan även bokas för grupper

......................................

Lärare: Kaja Michelson, föreläsare, författare och grundare av Coachingföretaget Exhale Coaching LLC. Cert. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, 

Cert. Medicinsk Yogalärare med inriktning trauma-, & kvinnohälsa och har arbetat som stress-, och samtalscoach internationellt sedan 2013.

Biljetter

  • INRE HÄLSA WEEKEND

    3 590,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page