top of page

Aktiviteter

Allt från ridaktiviteter till kurser & föreläsningar

Scrolla ner

Video: Elin Kassman

Scrolla nerAktvitter

Clinics & Workshops

Just nu introducerar vi in spänningen av barrel racing i våra clinics. Här väntar en unik möjlighet att utmana dig själv och lära dig grunderna i barrel racing på ett lekfullt och prestigelöst sätt.

Rocco täkt av solkatter
Närbild på Kobus i solen

Föreläsningar

Föreläsningar som ger en djupgående förståelse av hur hästar kan påverka och berika våra liv på både fysisk och känslomässig nivå.

Kadrilj uppvisning 6 juni 22

Kurser

Alla Häståkeriets hästar är underbara, arbetsvilliga och utbildade till LA dressyr. Häståkeriet är ingen traditionell ridskola utan fokus är att ge alla en chans att skapa starka band med hästen. Lära sig kommunicera med hästen, både från marken och hästryggen. Att alla ska få ta del av hästens själsligt läkande egenskaper. Att lära sig förstå hästen och vara tacksam över det hästen lär oss. Hästens välmående står alltid i centrum.

 

Viktigt att uppmärksamma att vi har en maxvikt på 85 kg.

Ryttarcoachining

Torsdagarnas coachingpass ger dig som ryttare en fördjupad förståelse om hur ditt fokus, din andning och kropp påverkar din ridning. Exempelvis: stelhet i länd, höfter, axlar, handleder och anklar samt brister i förmågan att vara snabb i kommunikationen (hjälperna) gör dig kort och gott till en sämre ryttare. Med ökad förståelse, flexibilitet, balans och koordination kan man dock ganska snabbt komma till rätta med olika utmaningar i ridningen. Välkommen till coachingpass och workshops som ger många aha-upplevelser kring din förmåga att själv påverka resultatet i ridupplevelserna!

Ryttare sitstränar på Carisma
bottom of page