top of page

Coachingtillfällen

Coachingpassen består av kortare föreläsningar på olika teman som har med hästar och ridning att göra och som ger direkta insikter kring din kropps förmåga att utveckla dig till en bättre ryttare, följt av fysiska och mentala praktiker. Vårt sätt att tänka och agera påverkar våra hästar mycket mer än vad vi ofta tror. En lugn och harmonisk ryttare skapar ett förtroendefullt samspel med hästen. Nervositet, stress, tvekan och irritation skapar spänningar i våra muskler som hästen omedelbart reagerar negativt på. Förmågan att slappna av mentalt och i dina muskler gör dig till en bättre ryttare. Dessa pass ger dig verktyg för att träna upp förmågan till mental och fysisk självkontroll. Klassen avslutas med en guidad avspänningsträning i djup vila.

Denna klass riktar sig till den som vill förstå mer om sig själv som ryttare och relationen mellan häst och människa. Här kan du förbättra din rörlighet, balans och koordination. Du kommer att arbeta med att bryta gamla mönster och beteenden som kan skapa obalans eller stelhet. Målet är att öka din medvetenhet om din egen kropp och att uppnå ökad närvaro och rörelsefrihet.

 • RYTTARCOACHING
  RYTTARCOACHING
  Flera datum
  tors 07 dec.
  Östermalm
  07 dec. 2023 18:00 – 19:15
  Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sverige
  Dessa 75-minuter klasser består av kortare föreläsningar på olika teman, följt av mentala-, och fysiska praktiker för närvaroträning och kroppsmedvetenhet.

För elever på ridskolan

För dig som är ridskolelev och behöver rida igen en lektion, är du välkommen att boka in dig kostnadsfritt. Klicka på "Boka nu" nedan och välj ett datum i kalendern.

 

Observera att om du bokar in dig på ett och avbokar mindre än 24 timmar innan, utan ett läkarintyg, kommer en avgift på 150 kr att debiteras. Om du har ett läkarintyg för avbokningen, kommer ingen avgift att debiteras.

Scrolla ner Ryttarcoching
bottom of page