top of page

ons 29 mars

|

Östermalm

YOGA MOT STRESS / RYTTARYOGA

Skön yoga som passar alla åldrar och hälsolägen och som har fSkön yoga som passar alla åldrar och hälsolägen och som har fokus andning, rytm och att släppa både fysiska och mentala spänningar. Alla övningar jobbar på muskelgrupper som gör dig mer avspänd och närvarande, på hästryggen och i livet!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
YOGA MOT STRESS  / RYTTARYOGA
YOGA MOT STRESS  / RYTTARYOGA

Tid och plats

29 mars 2023 17:30 – 07 juni 2023 18:30

Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Varmt välkomna onsdagar 17.30 - 18.30 till en kurs som erbjuder skön yoga på tjocka ullmattor som passar alla åldrar och hälsolägen. Yogaformen som har utgångspunkt i Medicinsk Yoga har fokus på andning och rytm samt att släppa fysiska och mentala spänningar och lämpar sig därför mycket bra för ryttare. Alla övningar jobbar på muskelgrupper som gör dig mer avspänd i sadeln samt ökar din ryttarkänsla och ryttarkompetens. Praktikerna kan med fördel även användas som stresshantering och återhämtning generellt och bidrar exempelvis till en fördjupad sömn, att ryggont mm minskar samt ger dig mer energi i vardagen mm.

--------------

RYTTARYOGAN ger dig som ryttare en fördjupad förståelse om hur din kropp påverkar din ridning. Du lär dig hitta den magiska PSOAS-muskeln som sammanbinder din överkropp med dina ben och som ger dig din hållning och balans. Plötsligt kommer du automatiskt djupare ner i sadeln och rider mer balanserat med en härligare känsla till följd.

---------------

RYTTARYOGAN erbjuds också som workshop och blandar då teori med praktik och hjälper dig att bli mer medveten i sadeln genom att öka din närvaro och kroppsmedvetenhet så att både häst och människa får en härligare och mer samspelt upplevelse. Se mer info om datum i vår eventkalander.

Biljetter

  • YOGA MOT STRESS / RYTTARYOGA

    Skön yoga som passar alla åldrar och hälsolägen och som har fokus andning, rytm och att släppa både fysiska och mentala spänningar. Alla övningar jobbar på muskelgrupper som gör dig till en mer avspänd och närvarande ryttare.

    1 800,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page