top of page

fre 19 maj

|

Östermalm

WORKSHOP - Närvaroträning & Självledarskap med utgångspunkt i Natural Horsemanship

Trettio miljoner år av evolution har drivit hästen till det yttersta av icke verbal kommunikation. Välkommen till en härlig och avslappnande workshop med hästarna på Häståkeriet för att lära oss att tydligare kunna kommunicera med varandra!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
WORKSHOP - Närvaroträning & Självledarskap med utgångspunkt i Natural Horsemanship
WORKSHOP - Närvaroträning & Självledarskap med utgångspunkt i Natural Horsemanship

Tid och plats

19 maj 2023 09:00 – 12:00

Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Trettio miljoner år av evolution har drivit hästen till det yttersta av icke verbal kommunikation. Välkommen till en härlig och avslappnande hästsöndag på Djurgården. Vi ses i event lokalen för teori och övningar för närvaro i både kropp och sinne på de tjocka ullyogamattorna. Vi går sedan ut till hästarna, borstar, myser, sätter på NH-grimmor och möts på ridbanan. Där jobbar vi på relation, självledarskap, kroppsmedvetenhet och kommunikation med hästen från marken. Detta är en halv dags workshop för hästälskaren som söker lugn, närvaro och hästmys i god gemenskap. Natural Horsemanship skänker oss möjligheten att förstå mer om hästen, att acceptera hästen som den är, att förstå våra likheter...men också våra många olikheter... och att tydligare kunna kommunicera med vara

Är du ryttare på Häståkeriets Ridskola kan du "Rida igen" och delta på denna workshop kostnadsfritt. Boka under "Medveten Ridning" på hemsidan. Där kan du  även boka "Ryttaryoga".

Fika, god soppa &  macka ingår! 

Välkommen! 

Biljetter

  • Natural Horsmanship Workshop

    Greve Von Essens Väg 59

    990,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page