top of page

lör 13 maj

|

Östermalm

HÄSTAR, NÄRVARO & ÅTERHÄMTNING

Välkommen till en dag där du får ta del av några av de kraftfullaste verktygen som finns inom närvaroträning och återhämtning! Program 10.00 - 16.00 inkl fm/em fika och lunch! - Mjuk yoga på ullmatta - Andning/BreathWork - Närvaroträning med våra underbara hästar - Prova på att rida barbacka

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
HÄSTAR, NÄRVARO & ÅTERHÄMTNING
HÄSTAR, NÄRVARO & ÅTERHÄMTNING

Tid och plats

13 maj 2023 10:00 – 16:00

Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Workshopen vänder sig till ALLA dvs såväl vana ryttare som nybörjare. Du behöver varken ha yogat eller ridit förut. Välkommen till en dag där du får ta del av några av de kraftfullaste verktygen som finns inom närvaroträning och återhämtning.

Omfattar: 

Mjuk yoga på ullmatta

Andning/Breath Work

Närvaroträning med våra underbara hästar

Prova på att rida barbacka (även för nybörjare)

....

FÅ 200 KR RABATT OM DU BOKAR INNAN 2 APRIL. Boka biljett och lägg till koden "sale"  när du CHECKAR UT UR KASSAN (dvs lägg orden i varukorgen, klicka i dina uppgifter och i högra hörnet ser du "ange kuponkod" där klickar du och skriver "sale" och priset reduceras till 1590 kr - Välkommen!) 

....

Tid. 10.00 - 16.00

Fika & lunch ingår

SAGT OM ANDRA WORKSHOPS PÅ HÄSTÅKERIET:

"Verkligen en dag full av hästmys och lugn. Åkte därifrån med en lycklig och harmonisk känsla i kroppen:) Kaja är otroligt kunnig och delade generöst med sig av sina klokheter".

"Mera mera! Längtar redan till nästa lämpliga clinic/workshop! Tänker också på att du/ni är så bra på att få till en härlig stämning och avslappad gruppdynamik där alla får ta plats och syns"

"Det var en toppendag! Glädje och inspiration"

Dela detta evenemang

bottom of page