top of page

lör 20 juli

|

Östermalm

Uterittsweekend förmiddag för vuxna ryttare

Sommarens härligaste ridhelg! Välkommen lördag och söndag kl 8.30 - 12.00 till en oförglömlig helg i hästens och huvudstadens tecken.

Uterittsweekend förmiddag för vuxna ryttare
Uterittsweekend förmiddag för vuxna ryttare

Tid och plats

20 juli 2024 08:30 – 21 juli 2024 12:00

Östermalm, Greve von essens väg 63, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Sommarens härligaste ridhelg! Välkommen lördag och söndag 8.30 - 12.00 till två oförglömliga förmiddagar i hästens tecken. Under eftermiddagen har du tid att utforska allt Stockholm har att erbjuda, och stallets fantastiska läge gör att du direkt kan ta dig in till citypulsen. Passa på att greppa ridkompisarna och boka in denna roliga helg!

Ridtid ca 1,5 h per dag.

Lördag kl 8.30 - 12.00

Vi samlas kl 8.30 och delar ut hästar. Sedan tar vi in dem från hagen och pysslar och gör iordning, innan vi rider iväg på en mysig tur på Kungliga Djurgården. Här blandar vi långa galopper längst Djurgårdskanalen med tystnaden i skogen på de många stigarna. Tillbaka i stallet njuter vi av en mysig frukost med ett glas bubbel innan ni går för dagen och kanske njuter på en av Stockholms många uteserveringar. 

Söndag kl 8:30 - 12.00

Vi samlas samma tid, hämtar våra hästar och när vi pysslat klart i stallet ger vi oss iväg på en rolig komboritt, med stadsridning såväl som mysiga skogsstigar. Vi rider längst Vallhallavägen, till Karlaplan och över Djurgårdsbron just intill Nordiska museet. Vägen tar oss förbi vackra Rosendals trädgårdar och in i skogen på Djurgården. Väl tillbaka äter vi frukost tillsammans innan vi rundar av vår härliga helg. 

Endast för vana ryttare, nivå 4 enligt vår skala (du är en trygg ryttare i alla gångarter och van vid olika typer av hästar)

Hjälm och säkerhetsväst finns att låna i stallet.

Biljetter

  • Uterittsweekend, förmiddag

    2 390,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page