top of page

fre 06 okt.

|

Östermalm

INRE HÄLSA FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR

Vad behöver du släppa taget om? Vad vill du välkomna in i ditt liv? Dagsretreatet lägger fokus på närvaro, andning och inre reflektionsarbete. Du lär dig mer om ditt stress-, prestation-, & trygghetssystem och utövar skön medicinsk yoga och vi gör livscoachingövningar tillsammans med hästarna.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
INRE HÄLSA FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR
INRE HÄLSA FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR

Tid och plats

06 okt. 2023 10:00 – 15:00

Östermalm, Greve von Essens väg 59, Stockholm, Sweden

Gäster

Om evenemanget

DAGSRETREAT FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR

Vad behöver du släppa taget om? Vad vill du välkomna in i ditt liv?

På den sköna ullyogamattan lär du dig mer om ditt stress-, prestation-, & trygghetssystem och vi utövar en lugn medicinsk yoga med fokus på andning som skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och balanserar kroppens nerv-, och hormonsystem. Vi gör individuella livscoachingövningar med utgångspunkt i våra begränsande föreställningar. I samvaro med hästarna fördjupar du kontakten med nuet och sätter riktning för vad du vill för dig själv. 

Dagsretreatet lägger fokus på närvaro, andning och inre reflektionsarbete tillsammans med hästarna. 

* Alla övningar med hästarna sker från marken, ingen ridning.

......................

PROGRAM:

10.00 - Samling i stora salen på Greve Von Essens väg 59. (Ingång från gården, följt skyltarna!)

10.15 - Teori om Stress,- & Hormonsystemet till gott yogite och rawfoodfika

11.00 - Mjuka fysiska rörelser & BreathWork på ullyogamattan

12.00 - Lunch: Mustig och välgörande soppa med gott lavianbröd och lyxiga pålägg

13.00 - Vi går ut till hästarna, känner, lyssnar och lär tillsammans med dem

13.30 - Vi gör coachingövningar tillsammans med hästarna som hjälper dig att medvetandengöra vad du vill för dig själv och framåt

14.30 - Fika, återkoppling och reflektion

15.00 - Avslut

SÅ HÄR SÄGER DELTAGARE FRÅN TIDIGARE WORKSHOPS:

"Min övergripande upplevelse av dagen är att detta var något väldigt annorlunda. En liten "oas" där vi fick möta fantastiska hästar och umgås med dem helt utan krav. Det var en skön känsla!"

"Det kändes så äkta och vi var där på hästarnas villkor. Det finns så mycket med djuraktiviteter som är stressigt, "kommersiellt" och inte för djurens bästa. Jag fick också arbeta ordentligt med mig själv och kom till flera större insikter som jag tar med mig och jobbar vidare på".

"Min största behållning av dagen var...att få vara nära hästarna och "dela" tunga känslor med dem - ingen som analyserar, tycker, dömer. Bara ett fantastiskt djur som finns där!"

"Min största behållning av dagen var lugnet, självinsikt, lärande och så klart hästarna. Jag skulle vilja rekommendera workshopen till alla som behöver avkoppling, stanna upp och tänka till och vill vara nära hästar som terapi"

"Härligt att komma till den fina avkopplande miljön på Häståkeriet. Bra övningar, skön medicinsk yoga, god mat och vilka personliga fina hästar. Mysigt att sitta inne i regnet med alla ljus och när vi kom ut hade det slutat regna. Du är en klippa! Hoppas innerligt att Häståkeriet blir kvar länge".

"Underbart och otroligt välgörande!"

"Ett dagsretreat i ordets sanna bemärkelse. Helande, läkande och inspirerande!"

"En så välkomnande känsla med smoothie, frukt och bär!"

"Rekommenderar gärna! Många med mig verkar vilja vara samman med hästar, bekanta sig med dem, lära känna deras väsen och få kraft utifrån dessa möten".

*Kan även bokas för grupper

......................................

Lärare: Kaja Michelson, föreläsare, författare och grundare av Coachingföretaget Exhale Coaching LLC. Cert. Medicinsk Yogalärare med inriktning trauma-, & kvinnohälsa och har arbetat som stress-, och samtalscoach internationellt sedan 2013.

Biljetter

  • INRE HÄLSA

    1 290,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page