top of page

tors 24 aug.

|

Östermalm

FÖRELÄSNING HORSES & HEART - Om hästar och människors mätbara elektromagnetiska fält och vad som skapar välbefinnande

En spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen mellan häst och människa med utgångspunkt i forskningen från Ann Baldwin, professor i fysiologi vid University of Arizona och HearthMath Institute i syfte att hjälpa människor och djur att minska stress.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
FÖRELÄSNING HORSES & HEART - Om hästar och människors mätbara elektromagnetiska fält och vad som skapar välbefinnande
FÖRELÄSNING HORSES & HEART - Om hästar och människors mätbara elektromagnetiska fält och vad som skapar välbefinnande

Tid och plats

24 aug. 2023 18:00 – 19:00

Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Välkommen till en spännande föreläsning om hästarnas unika förmåga att främja läkning och välbefinnande baserad på forskning och erfarenheter från Ann Baldwin, professor i fysiologi vid University of Arizona College of Medicine, Rollin McCraty, Ph.D. HearthMath Institute och Mary A. Poupon, director av Embrace Hope Center Sandy Hook som erbjudit equine assisterat lärande och psykoterapi till barn och familjer direkt påverkade av trauma efter skolskjutningen i Sandy Hook. 

Föreläsnigen hålls av Kaja Michelson och bygger på resultat och slutsatser från de studier Ann Baldwin, Ph.D ledde hösten 2014 vid Borderlands Center for Equine Assisted Services i Arizona. Genom det senaste inom teknologi och biofeedback genomfördes studier på vad som händer rent fysiologiskt när en människa skickar uppskattning till en häst uppkopplad med HRV monitorer via HeartMaths Institute avancerade teknik för att mäta kopplingen mellan hjärta och sinne. HeartMath är en forsknings- och utbildningsorganisation vars metoder fokuserar på att återställa mental, känslomässig och fysisk balans. Kaja Michelson är certifierad instruktör i HeartMath metodiken.

Välkommen till en spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen häst och människa.

Vi ses på Greve Von Essens Väg 59. Gå in på gården och följ skyltarna. 

Biljetter

  • FÖRELÄSNING HEARTS & HORSES

    En spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen mellan häst och människa med utgångspunkt forskning från Ann Baldwin, professor i fysiologi vid University of Arizona och HeartMath Institutet som använt de senaste teknologierna inom biofeedback för hjälpa människor och djur att minska stress.

    249,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page