top of page

tors 30 nov.

|

Östermalm

FÖRELÄSNING - HEARTHMATH® OCH HÄSTAR 1

En spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen mellan häst och människa med utgångspunkt i biofeedback och forskningen från Ann Baldwin, professor i fysiologi vid University of Arizona och HearthMath Institute i syfte att hjälpa människor och djur att minska stress.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
FÖRELÄSNING - HEARTHMATH® OCH HÄSTAR  1
FÖRELÄSNING - HEARTHMATH® OCH HÄSTAR  1

Tid och plats

30 nov. 2023 18:00 – 01 dec. 2023 19:30

Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till en spännande föreläsning om hästarnas unika förmåga att främja läkning och välbefinnande baserad på forskning och erfarenheter från Ann Baldwin, professor i fysiologi vid University of Arizona College of Medicine, Rollin McCraty, Ph.D. HearthMath Institute och Mary A. Poupon, director av Embrace Hope Center Sandy Hook som erbjudit equine assisterat lärande och psykoterapi till barn och familjer direkt påverkade av trauma efter skolskjutningen i Sandy Hook. 

Föreläsnigen bygger på resultat och slutsatser från de studier Ann Baldwin, Ph.D ledde hösten 2014 vid Borderlands Center for Equine Assisted Services i Arizona. Genom det senaste inom teknologi och biofeedback  genomfördes studier på vad som händer rent fysiologiskt när en människa skickar uppskattning till en häst uppkopplad med HRV monitorer via HeartMaths Institute avancerade teknik för att mäta kopplingen mellan hjärta och sinne. HeartMath är en forsknings- och utbildningsorganisation vars metoder fokuserar på att återställa mental, känslomässig och fysisk balans. 

Föreläsningen hålls av: Kaja Michelson, föreläsare, författare och grundare av Coachingföretaget Exhale Coaching LLC. Cert. Medicinsk Yogalärare med inriktning trauma-, & kvinnohälsa och har arbetat som stress-, och samtalscoach internationellt sedan 2013. Kaja Michelson är ceritifierad instruktör i HeartMath metodiken. 

Välkommen till en spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen häst och människa.

Vi ses på Greve Von Essens Väg 59. Gå in på gården och följ skyltarna. 

Biljetter

  • FÖRELÄSNING HEARTS & HORSES

    En spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen mellan häst och människa med utgångspunkt forskning från Ann Baldwin, professor i fysiologi vid University of Arizona och HeartMath Institutet som använt de senaste teknologierna inom biofeedback för hjälpa människor och djur att minska stress.

    249,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page