top of page

tors 16 nov.

|

Östermalm

FÖRELÄSNING - HÄSTARNAS SPRÅK & HÄSTEN SOM COACH 1

Hästar klarar galant uppdraget att tydligt visa hur vi kan bli bättre på att kommunicera och vara mer närvarande i nuet. Välkommen till en spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på hästarnas förmåga att coacha oss människor att förstå mer om oss själva.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
FÖRELÄSNING - HÄSTARNAS SPRÅK & HÄSTEN SOM COACH  1
FÖRELÄSNING - HÄSTARNAS SPRÅK & HÄSTEN SOM COACH  1

Tid och plats

16 nov. 2023 18:00 – 19:30

Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Hästar klarar galant jobbet som livscoacher till oss människor. Varför? 30 miljoner år av evolution har drivit hästen till det yttersta av icke verbal kommunikation. Hästar tänker inte alls i ord. De ingjuter emotionell mening i varje fysisk rörelse och kan på så sätt utöva en avancerad kommunikation inom flocken som säkerställer överlevnad. 

Språket gav människan en möjlighet att organisera sig och överleva. Ditt verbala språk sitter i din vänstra hjärnhalva. Hjärnans vänstra del är en arbetsnarkoman som dygnet runt troget producerar nya tankar, oavsett om du vill det eller ej. Exempelvis när du läser detta, hör du orden du läser formas inom dig av din inre röst, eller hur? Så fort du tänker, hör du en röst. Våra tankar tar helt enkelt form i ord. Den konstanta inre rösten är för många omöjlig att stänga av

På denna föreläsning förstår du mer om hästarnas förmåga att välkomna oss in den slags närvaro som som ligger till grund för alla meditativa discipliner, Natural Horsemanship och intuitiv kommunikation. Tills vi är förmögna att skapa en inre tystnad, är det nämligen nästintill omöjligt att finna vad de flesta av oss eftersöker: en vardag fylld med allt det hjärtat längtar efter.

Välkommen till en spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen hästen som coach till oss  människor.

Föreläsningen hålls av: Kaja Michelson, föreläsare, författare och grundare av Coachingföretaget Exhale Coaching LLC. Cert. Medicinsk Yogalärare med inriktning trauma-, & kvinnohälsa och har arbetat som stress-, och samtalscoach internationellt sedan 2013. 

Vi ses på Greve Von Essens Väg 59. Gå in på gården och följ skyltarna. 

Biljetter

  • HÄSTARNAS SPRÅK

    En spännande föreläsning med många intressanta infallsvinklar på relationen mellan häst och människa, och hur hästar kan fungera som coacher till oss människor.k

    249,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page