top of page

fre 17 feb.

|

Östermalm

EQUUS COACHING WORKSHOP

Hästar har en unik förmåga att tydliggöra vilka behov inom oss som måste vara på plats för att erhålla hästens uppmärksamhet och tillit. Kvalitéer som gör oss till goda ledare. Välkommen till en workshop på tema nyfikenhet, trygghet och respekt inom flockdjurens sociala strukturer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
EQUUS COACHING WORKSHOP
EQUUS COACHING WORKSHOP

Tid och plats

17 feb. 2023 14:00 – 03 mars 2023 17:00

Östermalm, Greve von Essens väg 63, 115 27 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Hur kommer det sig att en en helt fri häst i en manege väljer att följa en människas rörelsemönster?  Välkommen till en workshop där ni  får lära er mer om hästens kommunikations system inom flocken och hur vi människor kan lära oss att kommunicera med hästarna på hästarnas eget språk.  Hästarna har en unik förmåga att tydliggöra vilka behov inom oss som måste vara på plats för att erhålla hästens uppmärksamhet och tillit.

  • Visning av intuitiv kommunikation med vackra Lusitano hästen Carisma som är helt fri i utomhusmanegen och hur hon väljer att följa människans rörelsemönster (utan morotsmutor!).
  • Alla deltagare får  möjlighet att själva kliva in i manegen och lära sig att intuitivt kommunicera med hästen (under Kajas ledning).
  • Ni får öva på att bli tydliga i er kommunikation genom att prova grundläggande övningar för Natural Horsemanship på ridbanan med hästar (två deltagare samarbetar i par med en häst).

Fika ingår!

Välkomna!

Biljetter

  • EQUUS COACHING/INTÄKT 7140 KR

    Ledord: Nyfikenhet, sårbarhet, trygghet och respekt inom flockdjurens (människans samt hästens) sociala strukturer.

    1 190,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page