top of page

tors 28 mars

|

Östermalm

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - RYTTARYOGA OCH DJURGÅRDSRITT

SKÖN AVSTRESSANDE RYTTARYOGA OCH FANTASTISKT DJURGÅRDSRITT Vi börjar morgonen med skön ryttaryoga med bas i Medicinsk Yoga, Psoas- och Somatisk träning. Andningen är i fokus med en stressreducerande effekt som förbereder dig för en lång och härlig djurgårdsritt. Du behöver kunna rida lätt trav.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - RYTTARYOGA OCH DJURGÅRDSRITT
DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - RYTTARYOGA OCH DJURGÅRDSRITT

Tid och plats

28 mars 2024 10:00 – 16:00

Östermalm, Greve von Essens väg 59, 115 27 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - RYTTARYOGA & LÅNGTUR PÅ DJURGÅRDEN

Välkommen till en helt fantastisk dag med hästarna på Djurgården!  Vi börjar morgonen med skön ryttaryoga med bas i Medicinsk Yoga, Psoas- och Somatisk träning. Andningen är i fokus med en stressreducerande effekt som förbereder dig för en lång och härlig djurgårdsritt. 

Detta är en dag för hästälskaren som söker lugn, närvaro och hästmys i god gemenskap. Du behöver kunna göra i ordning din egen häst samt ha god ridvana för att vara med. Du kan vara ringrostig men behöver kunna rida i lugnt takt i alla gångarter obehindrat i naturen. 

God lunch och fika ingår.

Välkommen!

Lärare

Kaja Michelson, stress-, och familjecoach, föreläsare, utbildare och har drivit yogastudios i tre hemländer sedan 2010 och gett workshops i Ryttaryoga och hästunderstödd coaching på många kursgårdar och rancher. Bas i MediYoga/Kundaliniyoga med inriktning trauma-, och kvinnohälsa. 

Biljetter

 • Workshop

  Slutsåld
  • 2 250,00 kr
   Skatt: moms inkluderad

  Detta evenemang är slutsålt

  Dela detta evenemang

  bottom of page