top of page

lör 18 mars

|

Greve von essens väg 63

BÅGSKYTTE CLINIC 18 MARS, 09.00 - 12.00

Välkommen till en spännande clinic i beridet bågskytte med Mats Woxmark som är regerande VM-silvermedaljör i beridet bågskytte och Ylwa Woxmark som tillsammans med sitt arabiska fullblod Jeenial ox var den första att rida tornerspel med enbart halsring.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
BÅGSKYTTE CLINIC 18 MARS, 09.00 - 12.00
BÅGSKYTTE CLINIC 18 MARS, 09.00 - 12.00

Tid och plats

18 mars 2023 09:00 – 12:00

Greve von essens väg 63

Gäster

Om evenemanget

Helgen den 18 & 19 mars gästar Ylwa och Mats Woxmark Häståkeriet! Då erbjuds fyra stycken 3-timmars clinics i beridet bågskytte! Mats är regerande VM-silvermedaljör i beridet bågskytte och grenen jaktbana och Ylwa var tillsammans med sitt arabiska fullblod Jeenial ox den första att rida tornerspel med enbart halsring. Tillsammans driver de sedan 2011 Dalecarlian Horse Academy (DHA) i Rättvik, Dalarna där de utbildar 200 ekipage varje år samt är Sveriges ambassadörer i en internationell organisation som heter World Bitless Association.'

Bridet bågskytte skapades som en modern sportgren i Europa på 80-talet.  Idag är det också många som upptäcker Beridet bågskytte som ett väldigt bra komplement till vad man än håller på med inom ridning, eftersom hästen måste tränas in på andra kommandon, eller som vi säger: ”back to basic”, på primära hjälper (sits och röst). Vi håller ju inte i några tyglar, utan pilbåge och pilar i händerna! Vare sig om du vill träna eller tävla, så måste du se till att din häst är lika förberedd som du på alla plan, ni behöver också ha en bra relation.

Beridet bågskytte passar alla ryttare och ni får möjlighet att rida Häståkeriets härliga hästar på dessa clinics!

Boka din plats (endast tre personer i varje grupp!)

Åldersgräns 13 år.

Välkommen! 

Biljetter

  • BÅGSKYTTE CLINIC

    1 750,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page