top of page
Hästen Bellmax med deltagare vid en workshop

Feedback från deltagare vid tidigare dagsretreats

"Min största behållning av dagen var lugnet, självinsikt, lärande och så klart hästarna. Jag skulle vilja rekommendera workshopen till alla som behöver avkoppling, stanna upp och tänka till och vill vara nära hästar som terapi."

 

"Det kändes så äkta och vi var där på hästarnas villkor. Det finns så mycket med djuraktiviteter som är stressigt, "kommersiellt" och inte för djurens bästa. Jag fick också arbeta ordentligt med mig själv och kom till flera större insikter som jag tar med mig och jobbar vidare på."

 

"Min övergripande upplevelse av dagen är att detta var något väldigt annorlunda. En liten "oas" där vi fick möta fantastiska hästar och umgås med dem helt utan krav. Det var en skön känsla!"

 

"Min största behållning av dagen var...att få vara nära hästarna och "dela" tunga känslor med dem - ingen som analyserar, tycker, dömer. Bara ett fantastiskt djur som finns där!"

"Härligt att komma till den fina avkopplande miljön på Häståkeriet. Bra övningar, skön medicinsk yoga, god mat och vilka personliga fina hästar. Mysigt att sitta inne i regnet med alla ljus och när vi kom ut hade det slutat regna. Du är en klippa! Hoppas innerligt att Häståkeriet blir kvar länge."

 

"Underbart och otroligt välgörande!"

"Ett dagsretreat i ordets sanna bemärkelse. Helande, läkande och inspirerande!"

 

"En så välkomnande känsla med smoothie, frukt och bär!"

 

"Rekommenderar gärna! Många med mig verkar vilja vara samman med hästar, bekanta sig med dem, lära känna deras väsen och få kraft utifrån dessa möten."

"Tusen tack för ett fantastisk dagretreat. Jag hade höga förväntningar men de överträffades verkligen."

 

"En verkligt avslappnande och livsbejakande dag där man både fick möjlighet att reflektera kring känslor och behov samt i mötet med hästarna få många upplevelser och aha moments som jag kommer ta med mig."

 

"Var perfekt blandning och fint att få en lugn stund på yogamattan blandat med teori för att sedan spendera eftermiddagen med hästarna. Min största behållning var att jag fått lära mig hur mina energier påverkar inte vara mig, men utan även min omgivning. Det blev så påtagligt under hela dagen både hur man närmar sig avslappning och vad man vill skapa i en framåt riktning. Så glad och otroligt tacksam för den dag som ni skapade för oss som medverkade. Jag rekommenderar workshopen å de varmaste."

bottom of page