top of page

mån 08 juli

|

Greve von Essens väg 63, 115 27 Stockholm, Sverige

Körläger

Välkommen till ett spännande dagläger i körning! Ett läger för dig med tidigare hästvana men ingen till grundläggande erfarenhet av körning och arbete av häst på töm.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Körläger
Körläger

Tid och plats

08 juli 2024 09:00 – 10 juli 2024 16:00

Greve von Essens väg 63, 115 27 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Under detta dagläger som sträcker sig från måndag till onsdag kommer vi att fördjupa oss i grunderna av att köra häst och vagn samt arbeta hästen på töm. Ingen tidigare erfarenhet av körning krävs, men vi förväntar oss att du har grundläggande kunskaper om hästar och hästhantering från marken.

Kursens alla dagar innehåller en mix av praktiska och teoretiska moment. Under de teoretiska passen kommer vi bland annat att gå igenom utrustningen vi använder oss av samt dess tillpassning och funktion. Vi kommer att köra med vagn, tömköra ute i naturen samt lära oss att arbeta hästen på töm från marken.

Vi äter lunch tillsammans på stallbacken eller nere på våran kursgård beroende på väder. Egen lunch medtages. Det finns tillgång till micro och kylskåp.

Kursen leds av vår instruktör och kusk Emma Fredriksson. Hon kommer att guida dig genom varje steg, skapa en trygg och lärorik miljö där du kan utvecklas som hästmänniska. Drömmer du om att utforska en ny gren inom hästsporten är detta lägret en perfekt startpunkt.

Biljetter

  • Körläger

    3 300,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page