top of page

tors 14 nov.

|

Östermalm

INRE HÄLSA FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR

Vad behöver du släppa taget om? Vad vill du välkomna in i ditt liv? Du lär dig mer om ditt stress-, prestation-, & trygghetssystem, utövar skön medicinsk yoga och gör livscoachingövningar tillsammans med våra snälla och unika hästar. En dag för närvaro, andning och inre reflektionsarbete.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
INRE HÄLSA FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR
INRE HÄLSA FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR

Tid och plats

14 nov. 2024 10:00 – 15:00

Östermalm, Greve von Essens väg 59, Stockholm, Sweden

Om evenemanget

DAGSRETREAT FÖR KVINNOR I SAMVARO MED HÄSTAR I VÅR STRESSFRIA OAS UTE PÅ DJURGÅRDEN

Vad behöver du släppa taget om? Vad vill du välkomna in i ditt liv?

Låt oss ta hand om dig för en dag där vi lägger fokus på närvaroträning och reflektionsarbete genom livscoachingövningar tillsammans med våra unika och snälla hästar. På den sköna ullyogamattan lär du dig mer om ditt stress-, prestation-, & trygghetssystem och vi utövar en lugn medicinsk yoga med fokus på andning som skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och balanserar kroppens nerv-, och hormonsystem. I samvaro med hästarna fördjupar du kontakten med nuet och sätter riktning för vad du vill för dig själv. Välkommen till en dag för alla sinnen i vår vackra stressfria oas nedanför den Rosa Borgen ute på Gärdet.

*Alla övningar med hästarna sker från marken, ingen ridning.

*När det blir kyligare i luften har vi varma overaller, handskar och ullsockor till alla för övningarna i stall och ute

*Inre hälsa Retreatet kan även bokas för privata grupper-, företag och organisationer, kontakta kaja@hastakeriet.se

DU KAN ANVÄNDA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG

På våra dagsretreats för Inre Hälsa i samvaro med hästar kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

PROGRAM:

10.00 - Samling i stora salen på Greve Von Essens väg 59. (Ingång från gården, följt skyltarna!)

10.15 - Teori om Stress & Inre Hälsa till gott yogite och rawfoodfika

11.00 - Andning & Mjuka fysiska rörelser på ullyogamattan med utgångpunkt i Medicinsk Yoga

12.00 - Mustig och välgörande soppa med gott lavianbröd och goda pålägg

13.00 - Samling vid det uppdukade bordet i stallgången för att lära känna våra snälla och unika hästar

13.30 - Livsoachingövningar tillsammans med hästarna (ute & inne) som hjälper dig att medvetandengöra vad du vill för dig själv och framåt

14.30 - Fika, återkoppling och reflektion

16.00 - Avslut

SÅ HÄR SÄGER DELTAGARE FRÅN TIDIGARE WORKSHOPS

"Inre Hälsa Retreatet: Lyxig, varm, välbehövlig, underbar. Kände mig oerhört omhändertagen. Det berörde mig starkt att komma vidare från rädsla till mod och avslappning med hästarna. Jag vill rekommendera denna fantastiska upplevelse; både att få verktyg för bättre andning och avslappning, att diskutera vad stress gör med oss och sedan framförallt – att få vara med hästarna. Wow!"

"Jag rekommenderar gärna Inre Hälsa Retreatet för att det blir ett space som trollar bort allt annat för en stund, som ger plats att bara vara med sig själv. För att miljön i sig är som en egen mysig liten värld. För att hela dagen var väldigt tillåtande 💜"

"Min övergripande upplevelse av dagen är att detta var något väldigt annorlunda. En liten "oas" där vi fick möta fantastiska hästar och umgås med dem helt utan krav. Det var en skön känsla!"

"Det kändes så äkta och vi var där på hästarnas villkor. Jag fick också arbeta ordentligt med mig själv och kom till flera större insikter som jag tar med mig och jobbar vidare på".

"Det var en helt fantastisk dag, kunde inte ha önskat mig bättre. Jättegod lunch och superfika med hästarna i bakgrunden - Så mysigt! Det som berörde mig mest var att bara vara med hästarna och ha dina ord med mig".

"Min största behållning av dagen var...att få vara nära hästarna och "dela" tunga känslor med dem - ingen som analyserar, tycker, dömer. Bara ett fantastiskt djur som finns där!"

"Min största behållning av dagen var lugnet, självinsikt, lärande och så klart hästarna. Jag skulle vilja rekommendera workshopen till alla som behöver avkoppling, stanna upp och tänka till och vill vara nära hästar som terapi"

"Härligt att komma till den fina avkopplande miljön på Häståkeriet. Bra övningar, skön medicinsk yoga, god mat och vilka personliga fina hästar. Mysigt att sitta inne i regnet med alla ljus och när vi kom ut hade det slutat regna. Du är en klippa! Hoppas innerligt att Häståkeriet blir kvar länge".

"Underbart och otroligt välgörande!"

"Ett dagsretreat i ordets sanna bemärkelse. Helande, läkande och inspirerande!"

"Min största behållning var mötet med hästarna, i ett lugn. Att sitta med en grupp i stallgången var fint! Jag har också tagit med mig tricket med att trycka lite på bröstkorgen för att tala om för kroppen att luften ska ut uppifrån. Det gör att jag påminns varje dag om upplevelsen jag hade på HÅ".

"En så välkomnande känsla med smoothie, frukt och bär!"

"Rekommenderar gärna! Många med mig verkar vilja vara samman med hästar, bekanta sig med dem, lära känna deras väsen och få kraft utifrån dessa möten".

.................................

Workshopledare: Michelson, föreläsare och författare med 25 års erfarenhet som kommunikations-och utbildningskonsult. Hon är Cert. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Cert. Medicinsk Yogalärare med inriktning trauma-, & kvinnohälsa och har arbetat som stress-, och samtalscoach internationellt sedan 2013.

Biljetter

  • INRE HÄLSA

    1 290,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page