top of page

tis 15 aug.

|

Östermalm

BARBACKA, BALANS & WE

Välkommen till ett kul och utmanande kvällsläger för dig som vill fördjupa kommunikation med hästen! Du lär dig mer om vikten av kroppsmedvetenhet samt förmågan att hålla tydlig riktning i ridningen.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
BARBACKA, BALANS & WE
BARBACKA, BALANS & WE

Tid och plats

15 aug. 2023 17:00 – 17 aug. 2023 20:00

Östermalm, Greve von Essens väg 63, Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

ETT KUL & UTMANANDE KVÄLLSRIDLÄGER VECKA 33 FÖR DIG SOM VILL FÖRBÄTTRA KROPPSMEDVETENHETEN  OCH SÄTTA RIKTNING I RIDNINGEN

Missa inte sommarens sista kvällsridläger på Häståkeriet på tema WE, BARBACKA OCH BALANS  15 - 17 aug. 17:00 – 20:00

Välkommen till ett kul och utmanande kvällsläger för dig som vill fördjupa kommunikation med hästen! Du lär dig mer om vikten av kroppsmedvetenhet samt förmågan att hålla tydlig riktning i ridningen.  Vi rider  barbacka och i sadeln samt gör ridövningar med inspiration från Working Equitation. Vi bygger upp en WE bana där du övar på och rider ett enkelt WE program. Du rider även i den vackra allen för att öva serpentiner, parallelslalom, gå över bro, öppna grind mm. Vi övar ryttarkänsla, takt och balans och har roligt tillsammans. Ridvana krävs. Du behöver kunna göra iordning din häst och rida i alla gångarter. Ni får även prova att bli longerade i alla gångarter voltigejord. Här är några kommentarer från deltagare som gick lägret i juni: "Roligaste upplevelsen hittills i sommar! Tack!", "Bästa ridlägret!!! 📷Boka boka!!"

Hoppas vi ses, välkomna!

Sara & Kaja

Biljetter

  • BARBACKA & BALANS

    Kvällsridläger 26 - 28 juni 17 - 20

    4 500,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page