top of page
3CDFFE5D-58B1-4DE6-B20C-681A6AC6C2AC_1_105_c.jpg

Medveten ridning med start på yogamattan!

Vi arrangerar kurser, workshops och föreläsningar året om - varmt välkomna!

IMG_3709.jpeg

Öka din ryttarkompetens! 

Vi erbjuder kurser och workshop för att öka ryttarkompetensen med utgångspunkt i kroppsmedvetenhet, teknikträning och kommunikation med hästen. 

7.png
IMG_3401.jpg

 

Sagt om "Rida Utan Rädsla" Workshops:

"Välplanerat, kombo av proffsighet kombinerat med trygghet, hemtrevlig, familjär och trygg känsla", "Det är sällan man får möjlighet att praktisera ny kunskap direkt", "Imponerad över hur välplanerat allt var", "Övningar, fika, mat och tider - Allt var proffsigt fixat", "En varm och fin stämning i gruppen", "Proffsig, genomtänkt och fint inramat med det lilla extra", "Jag kände mig glad, trygg och omhändertagen" "Vill ge jättegott betyg till workshopen, all trevlig personal och nya Häståkeriet", "Mycket givande och lärorik", "Bra mix av teori och praktik som gav tydlighet och struktur!", "Inspirerande och lärorik!"

Natural Horsemanship Workshops:

"Verkligen en dag full av hästmys och lugn. Åkte därifrån med en lycklig och harmonisk känsla i kroppen:) Kaja är otroligt kunnig och delade generöst med sig av sina klokheter". "Mera mera! Längtar redan till nästa lämpliga clinic/workshop! Tänker också på att du/ni är så bra på att få till en härlig stämning och avslappad gruppdynamik där alla får ta plats och syns" "Det var en toppendag! Glädje och inspiration"

 

RIDA UTAN RÄDSLA WORKSHOP, 10.00 - 16.00
22 apr. 10:00
Östermalm

Är du ryttare på Häståkeriet och har missat ridlektioner? Du kan "Rida igen" genom ryttaryoga som ökar din ryttarkompetens och gör dig till en bättre ryttare. Boka ditt  pass nedan (ingen kostnad tillkommer).

Rida igen genom ryttaryoga - endast för Häståkeriets Ridskolelever

Staff Member

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
bottom of page