Ridskola

Välkommen till Häståkeriets ridskola! Ridningen på Häståkeriet är individanpassad med små grupper som kombinerar teori/ridning och två gånger per termin ingår en längre uteritt då du rider dubbla pass. Alla Häståkeriets hästar är underbara, arbetsvilliga och utbildade till LA dressyr. Häståkeriet är ingen traditionell ridskola utan fokus är att ge alla en chans att skapa starka band med hästen. Lära sig kommunicera med hästen, både från marken och hästryggen. Att alla ska få ta del av hästens själsligt läkande egenskaper. Att lära sig förstå hästen och vara tacksam över det hästen lär oss. Hästens välmående står alltid i centrum.

DROP IN RIDNING!

Ridskolan är för närvarande fullbokad men på onsdagar erbjuder vi en drop-in-lunchgrupp 12.00 (samling 11.45). På Drop-In ridningen jobbar ni på sits, riktning, att släppa prestationen och att ha kul i sadeln! Ridövningarna är främst hämtade från Gymhanka/Barrels samt Drill/Kadrill och avslutas med en härlig stund i den vackra ekallén. På tisdagar erbjuder vi en härlig "bra start på dagen tur" kl. 08.00!

NYTT! RYTTARCOACHING - PRIVAT & DUOLEKTIONER I MEDVETEN RIDNING

Duo-, & Privatlektioner kan bokas dagtid vardagar av dig som vill få en fördjupad förståelse om hur din kropp påverkar din ridning. Vi jobbar på sits, balans och ryttarkänsla. Du får förståelse för eventuella spänningar som motarbetar just dig i din ridning, hur effektivt du kommunicerar med hästen samt ökad känsla för hjälperna i olika gångarter mm. Pris: 1499 kr för privat lektion och 1150 kr för Duo-lektion (ni rider tillsammans och får individuell feedback). Upplägg: 15 minuter avsuttna ridövningar/teori, 45 minuter i sadeln. Gör bokningsförfrågan till kaja@hastakeriet.se

MISSAD LEKTION - Se mer info nedan! 

Frågor kan ställas till bokning@hastakeriet.se

 - Maxvikt 85 kg

 - Hjälm & säkerhetsväst finns för utlåning

 - Alla deltagare ska vara på plats 30 min innan angiven lektionsstart. 

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17