Ridskola

Välkommen till Häståkeriets ridskola! Ridningen på Häståkeriet är individanpassad med små grupper som kombinerar teori/ridning och två gånger per termin ingår en längre uteritt då du rider dubbla pass. Alla Häståkeriets hästar är underbara, arbetsvilliga och utbildade till LA dressyr. Häståkeriet är ingen traditionell ridskola utan fokus är att ge alla en chans att skapa starka band med hästen. Lära sig kommunicera med hästen, både från marken och hästryggen. Att alla ska få ta del av hästens själsligt läkande egenskaper. Att lära sig förstå hästen och vara tacksam över det hästen lär oss. Hästens välmående står alltid i centrum.

DROP IN RIDNING

Ridskolan är för närvarande fullbokad men på onsdagar finns det en drop-in-lunchgrupp 12.00 (samling 11.45). På Drop-In ridningen jobbar ni på sits, riktning, att släppa prestationen och att ha kul i sadeln! Ridövningarna är främst hämtade från Gymhanka/Barrels samt Drill/Kadrill och avslutas med en härlig stund i den vackra ekallén.

 

MISSAD LEKTION - Mer info nedan! 

Frågor kan ställas till bokning@hastakeriet.se

 - Maxvikt 85 kg

 - Hjälm & säkerhetsväst finns för utlåning

 - Alla deltagare ska vara på plats 30 min innan angiven lektionsstart. 

Missad ridlektion? Välkommen på Drop - in pass
eller på workshop följt av frågestund och fika! 

Du som har missat ridlektioner är välkommen att boka in dig på Drop-in pass eller workshops, se datum under vardera kategori nedan! Klicka på Drop-in pass (går vissa måndagar 18.00) eller kommande workshops (vissa fredagar och söndagar och det finns bokningsbara datum i kalendern för okt, nov, dec, jan, feb ut). Drop-In passet är 75 minuter och Workshopen är ca 2.5 timmar varav ca 1 timme teori & genomgång och ca 1.15 min yogapass följt av fika och frågestund. För den som vill skippa teorin och bara vara med på själva yogapasset går det bra (men kom i god tid och glöm inte att boka din plats!) Yogapaset börjar 14.15 sharp. Ett antal platser finns reserverade för att "rida igen" på varje kurs eller workshop så säkra din plats! Maila kaja@hastakeriet.se