Konferens, fest & lokal

Välkommen till en unik konferens eller festmiljö bara 15 minuter från Stockholms pulserande centrum! Till oss tar man sig enkelt med flera innestadsbussar som stannar ett par minuters gångväg från eventanläggningen, hästhagar och vacker parkmijlö med stora ekar och grönska. På Häståkeriet finns oslagbara förutsättningar för att arrangera riktigt bra möten, fest och konferens! Under vår, sommar och höst har vi högt tryck med bokningar så var gärna ute i god tid. Vår eventanläggning är helt enkelt en idealisk plats för mindre konferenser, ledningsgruppsmöte, kurser samt alla andra anledningar till att ses, utvecklas som människa, äta gott och ha riktigt roligt.

Ta gärna kontakt med oss för ett personligt upplägg som passar just din grupp. Vi hyr även ut våra lokaler till självservicepris. Se info och priser nedan. Välkommen med er boknings förfrågan direkt till
bokning@hastakeriet.se
 

 

 

Galleri

Vi tar gärna hand om ditt event!

Njut av 100% service från start till slut med proffsig personal och välkomnande atmosfär dit du kan ta med egen champange, vin eller öl till tillställningen!

Företagseventet som har allt inkluderar alla våra lokaler, iordningställd innegård med western vagn, dukade ute bord, lunch elller middagsbuffé och givetvis valfria aktiveteter, som turridning, äventyrsbana eller femkamp, för hela sällskapet!