Barao
Barao

Född: 2006 Ras: Lusitano Kön: Valack Mankhöjd: 162 cm Han är en fantastisk rid och körhäst och grundutbildad av Paulo Bastos. Barao har ett underbart temperament, rör sig mjukt och smidigt. Han är en "pärla" i alla sammanhang. Hans far är efter den kända hingsten "Hostil".

press to zoom
Elegido
Elegido

Född: 2002 Ras: P.R.E. Kön: Valack Mankhöjd: 159 cm Elegido är en pigg och trevlig häst. Han är duktig både med Nybörjare och avancerade ryttare på ryggen. Elegido tycker även det är kul att hoppa.

press to zoom
Carisma
Carisma

Född: 2007 Ras: Lusitano Kön: Sto Mankhöjd: 156 cm Carisma är en känslig, lyhörd dam som utvecklas fort med rätt ryttare, samarbetsvillig och kan ridas enbart med vikthjälper med en duktig ryttare. http://youtu.be/f_JgDdLibpk

press to zoom
Krikeline
Krikeline

Född: 1997 Ras: Svenskt halvblod Kön: Valack Mankhöjd: 159 cm Krikelin är en fantastisk läromästare, lugn men ändå pigg på det mesta. Bra häst både för nybörjare och vana. Han har provat på att tävla lättare klasser i dressyr, hoppning och distansritt.

press to zoom
Guz
Guz

Född: 2010 Ras: Oldenburger Kön: Valack Mankhöjd: 165 cm Trevlig och trygg kille som är självsäker och tar gärna ledarrollen i hästflocken. Snäll i all hantering och även mot kompisarna i hagen.

press to zoom
Kobus
Kobus

Ras: Holländskt varmblod Kön: Valack Kobus är en stor nallebjörn. Han är lite känslig för ljud men är världens snällaste häst i alla lägen. Rolig rid häst som har en otrolig kapacitet.

press to zoom
Pop
Pop

Ras: P.R.E. Kön: Valack Mankhöjd:

press to zoom
From
From

Född: 2004 Ras: Shire- / Frieserkorsning Kön: Valack Mankhöjd: 170 cm Cool och snygg kille som är född hos oss i en hage vid Rosendal. Froms barndomsbästis var shettisen Julle och han lekte gärna knästående med honom för att hamna på Julles nivå. From är en trevlig ridhäst och vacker som en sagohäst.

press to zoom
Jumbo
Jumbo

Ras: Tinkerkorsning Kön: Valack

press to zoom
Zören
Zören

Född: 2008 Ras:Fjordhäst Kön: Valack Mankhöjd: 135 cm Zören är en bra nybörjarhäst som passar både barn och vuxna. Han är lagom pigg och snäll att hålla på med. Zören tar gärna hedersuppdrag, som att dra tomten fram till NK på invigningen av julskyltningen.

press to zoom
Rocco
Rocco

Född: 2012 Ras: P.R.E Kön: Valack Mankhöjd: 160 cm Jätte trevlig snygging från Spanien. Lättlärd, trygg och tycker om att mysa.

press to zoom
Easy
Easy

Född: 2012 Ras: Fullblod Kön: Valack Mankhöjd:

press to zoom
Bellmax
Bellmax

Född: 2000 Ras: Nordsvensk brukshäst Kön: Valack Mankhöjd: ca 155 cm Positiv och framåt och passar den som har lite så väl som van ridvana. Bellmax är också känd från TV:s barnprogram Hjärnkontoret där han visade hur det går till att bli skodd.

press to zoom
Gläns
Gläns

Ras: Nordsvensk brukshäst född: 2015

press to zoom