Besöksadress: Greve von Essens väg 63, 115 27 Stockholm 

 

Postadress: Baron Cederströmsväg 13, 134 60 Ingarö

 

Boknings telefon: 073 663 60 08 (vardagar kl 10-11 & 15-16)

Stall telefon: 0723500212  (övriga tider)

 

E-post: bokning@hastakeriet.se

 

Plusgiro: 137 05 32-2  Swish: 1234015335

© 2018 Häståkeriet C.W.

Häst och Vagn

Överraska med ett kul och annorlunda transportmedel! Åk häst och vagn till företagsfesten, till restaurangen eller varför inte en historisk tur på Djurgården. Vi kör främst på Djurgården p.g.a. rådande trafikkaos i stan, undantagsvis på kvällstid även i city. Då gäller andra priser på offert. Även bröllopskörningar är populära med våra duktiga hästar och vackra vagnar. Läs mer nedan och skicka ett mail till oss om du har några frågor. Vi hjälper dig till att skapa en unik upplevelse utöver det vanliga. 

TRANSPORT MED HÄST OCH VAGN

Beskrivning: Överraska med ett kul och annorlunda transportmedel. Åk häst och vagn till företagsfesten, till restaurangen etc. Vi kör främst på Djurgården p.g.a. rådande trafikkaos i stan, undantagsvis på kvällstid även i city. Då gäller andra priser på offert.

Pris: Priser från 2.800 kr per timme och vagn. Med två hästar framför vagnen kostar det från 4.000 kr.
 

BRÖLLOPSKÖRNINGAR

Åk häst och vagn till eller från kyrkan. Till bröllopskörningar använder vi en Landåvagn eller någon av Victoria vagnarna, mycket vackra vagnar från förra sekelskiftet. Ta en närmare titt på vagnarna.
Pris: Från 5.000 kr. Förutsättningar: Vi åtar oss uppdrag i hela Stockholmsområdet.

 

UTFLYKTER PÅ DJURGÅRDEN

Vi arrangerar häst- och vagnsutflykter på Djurgården enligt dina idéer och önskemål. Efter turen kan vi släppa av er vid någon av restaurangerna i området eller vid till exempel Gröna Lund.
TIPS!Födelsedagsfirande eller möhippa? Låt den ni vill fira rida en av våra snälla hästar, medan övriga i sällskapet åker häst och vagn. Ryttaren får både trava och prova att galoppera om han eller hon vill. Vännerna kan koppla av i vagnen, kanske korka upp en flaska champagne, njuta av Djurgårdens vackra natur och se hur det går för ryttaren. 

Priser från 2.800 kronor per timme och vagn. Med två hästar framför vagnen kostar det från 4.000 kronor.

KUNGLIG TUR MED PARHÄSTAR OCH LANDÅ

Upplev Djurgården och få känslan av kunglighet när ni färdas i landå, liknande den som kungaparet brukar åka i, dragen av parhästar. Ni färdas utmed Djurgårdskanalen där korna betar vid Isbladskärret, och där hägrarnas praktfulla häckningsplatser finns. Vi fortsätter upp mot Rosendals slott och trädgårdar förbi storslagen natur och kulturlandskap. I juli månad kan vi även få se kungens får som fortfarande betar fritt på Djurgården vaktade av fåraherdar och deras duktiga vallhundar. Vagnen har två suffletter och fönster som kan fällas upp vid sämre väder. Pris: Från 4.500 kronor
 

SLÄDTURER PÅ DJURGÅRDEN

Passa på att njuta av det perfekta slädföret och ett underbart vackert Djurgården i vinterkläder.
Pris: en häst 45 minuter 2.800 kr två hästar 45 minuter 4.000 kr Storhelgs tillägg 500kr

 

Please reload