top of page
7.png

Företag &Grupper

Vi erbjuder många olika slags aktiviteter och upplägg. Varmt Välkomna!

IMG_3401.jpg

Till företag & grupper

Vi erbjuder öppna workshops och föreläsningar för privatpersoner samt friskvård och kickoff

för företag och grupper torsdagar och fredagar. Kontakta kaja@hastakeriet.se för mer information.

provapa (3).png
provapa (3).png

Vi kan erbjuda en gruppridning på vardagar för företag på torsdagar kl 13. Kom 45 minuter innan utsatt tid för att hjälpa till att göra iordning hästarna. Vi kan tyvärr inte ta emot större grupper! Se gärna våra andra koncept för ledarskaps-, och närvaroträning med hästarna från marken. 

Såväl nybörjare som vana ryttare är välkomna på Djurgårdsritt. Priset omfattar 7 ryttare och ni kan vara i en blandad grupp av nybörjare och vana ryttare. Takten på turen anpassar sig till den som har minst erfarenhet. På denna lugna tur ger vi oss ut för att uppleva vackra Kungliga Djurgården, med slingrande ridvägar i skogen och med utsikt över kaknästornet. Vi tar oss fram i skritt och trav, tempot anpassas efter gruppens förutsättningar. Våra trygga hästar tar väl hand om nybörjare och uppskattas även av vana ryttare. Om det endast är vana rittare på turen finns även möjligheten för vana ryttare att ta en eller flera galopper. Detta gäller om samtliga kan kontrollera sina hästar i galopp och det bestämmer turledaren. Säkerhetsaspekten går först. 

Total tid ca 2,5 timme varav ridning ca 1,5 timme. 

Maxvikt: 85 kg 

Åldersgräns: 18 år 

KOM 45 MINUTER INNAN UTSATT RIDTID! 

Utrustning: Hjälm och säkerhetsväst finns att låna i stallet. Bekväma kläder är att rekommendera, såsom fritidskläder (ej shorts), skor med liten klack och strumpor som går att dra utan på byxbenen för att slippa glipa som annars riskerar att ge dig skavsår. 
 

bottom of page