Besöksadress: Greve von Essens väg 63, 115 27 Stockholm 

 

Postadress: Baron Cederströmsväg 13, 134 60 Ingarö

 

Boknings telefon: 073 663 60 08 (vardagar kl 10-11 & 15-16)

Stall telefon: 0723500212  (övriga tider)

 

E-post: bokning@hastakeriet.se

 

Plusgiro: 137 05 32-2  Swish: 1234015335

© 2018 Häståkeriet C.W.

Vi erbjuder

Häståkeriet erbjuder många olika koncept för teambuildning, ledarskapsutveckling och kommunikationsträning med hästar för såväl företag som privata grupper. Vi är vana med internationella gäster och erbjuder ledarskapsutbildningar på engelska, svenska och spanska. Dessa events och föreläsningar passar ledningsgrupper, chefer, samverkan grupper och som team aktivitet. Våra events är bokningsbara för en grupp om minimum 8 personer och är designade som aktiviteter på vardagar 09.00 - 19.00 för företag och organisationer, men givetvis kan ni slå på fest och stanna längre. Många av våra kunder kombinerar gärna olika hästrelaterade upplevelser som rid- eller vagnsturer med föreläsningar, ledarskaps workshops, friskvårdsaktiviteter etc. Vi hjälper er gärna att sätta ihop ett program som passar just er. Välkomna till Häståkeriet!

Femkamp, BBQ Middag & En kall Öl

1 199,00 krPris

Företagseventet som erbjuder allt - Välkommen till Häståkeriet!

1 799,00 krPris

Konferera på vackra Djurgården. Njut av en exklusiv BBQ lunch eller middag Texas Style. Rid längs Djurgårdens slingrande skogsvägar. Upplev en underhållande femkamp eller Ledarskap- och kommunikationsövningar med häst. Givetvis har vi western boots, skjortor, bälten & hattar till alla våra gäster. Vi skräddarsyr ditt event precis så som du vill ha det enligt nedan presenterade förslag till aktiviteter!  Eventet omfattar max 6 timmar och går att kombinera med konferens/mötestid. Minimum 8 personer, max 30.

 

Kaja Michelson, Kommunikation
& Ledarskapsträning med hästar

Kaja Michelson håller i Häståkeriets företag-, och gruppevents och kommer senast från Dallas, Texas och San Jose, Costa Rica där hon via företaget Exhale Coaching LLC under 10 år arbetat med olika koncept för Ledarskap & Kommunikationsträning med hästar och människor. Kaja är anställd på Häståkeriet sedan Maj 2019 och har en bakgrund som Kommunikationskonsult. Hon är Int. Dipl. Coach från Skandinaviska Ledarhögkolan, Int. Dip. Yoga & Mediationslärare från Instituet för Medicinsk Yoga, Cert. Natural Horsemanship Instruktör och Cent. Centrerad Ridning Instruktör. Kaja har studerat med många internationella tränare som bl.a Buck Brannaman, Pat Parelli, Barrel Racing Drottningen Martha Josey och polismästaren Chad Brinlee som tränar Texas polishästar att klara exempelvis kravaller och skottlossningar. Mer information om Kaja finner du på exhaleequine.com