Boka din ridtur här!

Välkommen med din bokning. Här kan du själv boka in dig på den tur du vill hänga med på. I slutet av processen kommer du ombeds att betala för din tur. När betalningen är genomförd kommer du få en boknings bekräftelse med din boknings information.

OBS! En bokning per person. Bokningen är inte genomförd förrän betalningen kommit in till oss och då skickas bokningsbekräftelse. Om du inte fått någon bekräftelse hör av dig till bokning@hastakeriet.se. Åldersgräns nybörjare är från 15 år.  

 

Tillfällen där det står "ledigt för bokning" krävs det minst två personer ska ha intresse vid första bokning för att skapa en ny bokningsbar tur, maila vid intresse. Kontakta då oss på bokning@haståkeriet.se. 

 

Längre ner finner du även en månads vy av schemat. Skulle du ha problem med att få igenom en bokning eller önskar en annan tid att rida hör du av dig till bokning@hastakeriet.se 

Innan bokning rekommenderar vi att läsa igenom våra  avboknings regler >>

Läs mer om våra ridturer och förklaring av ridnivå på turer​na

Turerna utgår från stallet på Greve von Essens väg 63. Du är välkommen att parkera utanför Kungaliga borgen. Vi har parkeringstillstånd i stallet! Välkommen

IMG_7916.jpg